Gazdasági Hírtükör Archívum kisbanner

Gazdasági Hírtükör Archívum


Üzlet @ Hálón kamarai adatbázis

Üzleti partnerek keresése az „Üzlet @ Hálón” portál szolgáltatásaival

Üzleti partnerek keresése az „Üzlet @ Hálón” portál szolgáltatásaival

Számos vállalkozásnak okoz problémát, hogy nem ér el jelentősebb sikereket, mivel termékének és szolgáltatásának üzenete nem jut el potenciális ügyfeleihez. Ennek kiküszöbölésére szolgál az Üzlet a Hálón portál. A cégek bemutathatják tevékenységeiket, termékeiket, illetve felvehetik a kapcsolatot az általuk keresett termékeket és szolgáltatásokat kínáló egyéb vállalkozásokkal is. 

Az Üzlet@Hálón a kereskedelmi és iparkamarák e-piactere a kamarai regisztrált vállalkozások, az önkéntes kamarai tagok és partnereik számára, ahol céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók.

Az Üzlet@Hálón kitűnő lehetőséget nyújt a kamaránál regisztrált vállalkozások számára az interneten való megjelenéshez is. Adószámukkal és jelszavukkal (amit a kamarai regisztráció során adtak meg) bármikor frissíthetik, módosíthatják, bővíthetik a vállalkozásaik ajánlatait.

A portálon magyar és nemzetközi üzletember találkozók hírei, kínálatai is megjelennek. Amennyiben az ajánlatnál referencia szám van megadva, az info@uzletahalon.hu e-mail címen bővebb információt kérhetnek.

A portált az MKIK üzemelteti, a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák közreműködésével. A megyei kamarák tagjai és regisztrált vállalkozásainak üzleti ajánlatait, cégbemutatkozását helyezhetik el az oldalon, melynek célja, hogy ezeket az adatokat minél több helyre eljutassa, és ezzel segítse a vállalkozások új piacokon történő megjelenését, illetve piaci pozíciójuk megerősítését.

Hogyan működtessük a portált?

 A regisztrált cégek a kamarai regisztrációkor (kamreg.hu) megadott adószámmal és jelszóval léphetnek be a http://www.uzletahalon.hu oldalra.


E

üzleti partnerkeresés