Tisztelt Vállalkozók!

Tisztelt Vállalkozók!

 

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a honlapunkon elérhető térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunk mellett a palyazatfigyeles@pmkik.hu e-mail címen is várjuk pályázatfigyeléssel kapcsolatos megkereséseiket, kérdéseiket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beérkezett megkeresésekkel, kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatásaink kizárólag a pályázatfigyeléssel kapcsolatos általános jellegű, nem kötelező érvényű tájékoztatásra korlátozódnak.

Mivel a pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, javasoljuk, hogy konkrét pályázati kiírásra, felhívásra vonatkozó kérdéseiket minden esetben a pályázat kiírójának szíveskedjenek feltenni. Ennek megkönnyítése érdekében az egyes pályázati lehetőségekre vonatkozó figyelemfelhívásainkban minden esetben megjelöljük azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.