Tisztelt Vállalkozók!

Tisztelt Vállalkozók!

 

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása megújult formában és tartalommal érhető el honlapunkon.

A Pályázatfigyelés menüpont Aktualitások almenüpontjában a Pest megyei regisztrált gazdálkodó szervezetek, valamint a PMKIK önkéntes tagjai érdeklődésére számot tartó pályázati felhívásokra, illetve a pályázati felhívásokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó részletes figyelemfelhívásainkat hetente több alkalommal, letölthető formában tesszük közzé.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a PMKIK térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása kizárólag az aktuálisan elérhető pályázati lehetőségekre, illetve az azokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó figyelemfelhívást szolgálja. Ezt külön is rögzítjük valamennyi pályázati lehetőségre vonatkozó figyelemfelhívásunkban, minden esetben megjelölve továbbá azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.

A pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, mivel a pályázati kiírásokkal, felhívásokkal kapcsolatos dokumentumokban, valamint az egyes pályázatokra vonatkozó jogszabályokban foglalt előírások maradéktalan betartása a pályázó kizárólagos felelőssége.

Bízunk abban, hogy térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunkkal minél több hasznos információt oszthatunk meg Önökkel, mellyel hozzájárulunk az érdeklődésükre számot tartó pályázati lehetőségek megismeréséhez.