Általános szolgáltatások

Általános szolgáltatások

A kamarai nyilvántartásba bejegyzett gazdálkodó szervezet részére kötelezően nyújtandó térítésmentes kamarai alapszolgáltatások a következők:

 

a) tanácsadás gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben;

b) üzleti partnerkeresés;

c) pályázatfigyelés;
d) vásárnaptár;
e) vállalkozást érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai.

a., Tanácsadás: gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben

A különböző tanácsadásokon kamaránk a vállalkozásokat olyan alapvető információval látja el, amelyekből ismereteket szerezhetnek a hazai és nemzetközi gazdaságról, piaci viszonyokról, különböző vállalkozási forrásokról, hiteltermékekről, adózási kérdésekről, pénzügyi lehetőségekről. Tájékoztatjuk a hozzánk forduló gazdálkodókat arról, hogy a tervezett fejlesztéseikhez és a vállalkozás lehetőségeihez leginkább mely hiteltermékek illeszthetők. Szakértők segítségével csoportos tanácsadásokat tartunk, melyekre egyszerre több vállalkozásnak is lehetőséget biztosítunk a részvételre, a meghirdetett időpontban, helyen, témakörben.

 

b., Üzleti partnerkeresés:

Hazai és nemzetközi viszonylatban értékesítési tevékenységet folytató, illetve folytatni kívánó gazdálkodók számára, kamaránk olyan információkkal látja el a gazdálkodó szervezeteket, melyek segítséget nyújtanak üzleti kapcsolataik kialakításában, bővítésében, támogatják az üzleti partnerkeresést.

 

Üzleti partnerkeresés itthon: Üzlet@hálón 

 

 

d., Vásárnaptár
A vásárnaptár tematikus rendben és helyszínek szerint is tartalmazza az országban rendezett vásárok és kiállítások idejét.
A vásárnaptárban bárki vehet fel új vásárt, de az nem jeleik meg mindaddig, amíg az illetékes területi kamarai adminisztrátor jóvá nem hagyja.

e., Vállalkozást érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai
A vállalkozásokat érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai tematikus rendben csoportosítva, illetve időrendben tartalmazza a vállalkozásokat érintő jogszabályokat és az ahhoz kapcsolódó magyarázatokat.

 

térítésmentes kamarai alapszolgáltatások