PÁLYAORIENTÁCIÓ

PÁLYAORIENTÁCIÓ

A pályaválasztás, karrierépítés fontos része életünknek. A kérdés az, hogyan tekintünk erre a változásra? Mit érzünk? Izgalmat, kalandot, kíváncsiságot, örömöt, terhet, félelmet, tanácstalanságot?

Hozzunk sikeres döntést! Ez nem egy pillanat műve, hanem tudatos döntések folyamata.

Mi segítünk! Számunkra fontos, hogy minél több diák megtalálja azt a tevékenységet, munkát, amelyben kiteljesedik, örömét leli és sikereket ér el.  Ezért pályaorientációs programokat tartunk, melyet elsősorban az általános iskolások hatodikos, hetedikes, nyolcadikos tanulóinak, szüleiknek szánunk, megkönnyítve a továbbtanulással kapcsolatos döntéshozatalt.

Programjainkon az önismerettel, pályaismerettel és továbbtanulási lehetőségekkel, iskolatípusokkal foglalkozunk, melyeket osztályfőnöki órákon, üzemlátogatásokon, szülői értekezleteken és rendezvényeken valósítunk meg.

Kapcsolat:

Varga Horváth Beatrix

pályaorientációs tanácsadó

+36 70 442 0638

horvat.beatrix@pmkik.hu

 

Bott Katalin

pályaorientációs tanácsadó

+36 70 330 1012

bott.katalin@pmkik.hu

Pályán maradunk!

Az aktuális járványügyi rendeletet figyelembe véve programjaikat online tudjuk biztosítani. Alkalmazások használatában alkalmazkodunk azokhoz a platformhoz, amelyet az iskola használ, ha ez nem megoldható a csatlakozást ZOOM alkalmazáson keresztül tudjuk megvalósítani.


Pályaválasztás 2021 kiadvány

Tari Annamária GENERÁCIÓKRÓL GENERÁCIÓKNAK - RELOADED

Tari Annamária GENERÁCIÓKRÓL GENERÁCIÓKNAK - RELOADED

A dokumentum letöltéséhez kattintson ide

2021. március 21. | pdf | 231k

„Minden hely elkelt!” Köszönjük a sok érdeklődést és regisztrációt. Az online rendezvény befogadására alkalmas létszámot elértük, a jelentkezést lezártuk. Tervezzük újabb előadás megszervezését. A második előadás dátumával későbbiekben jelentkezünk.

preview
1 / 2


Tanulj szakmát!

Tanulj szakmát!

 

 

 

 

pályaorientáció